Capvespres a Món Sant Benet 

Una proposta nocturna d’estiu al voltant de la gastronomia

La proposta dels “Capvespres a Món Sant Benet” inclou un sopar a l’aire lliure amb receptes vinculades al monestir que s’han recuperat de l’època medieval i modernista, i una visita nocturna a l’indret.   L’activitat proposa un sopar a la fresca amb receptes inspirades en el passat medieval del monestir, en els productes dels horts cultivats pels monjos fa segles i en les receptes burgeses de principi del segle XX que la família del pintor Ramon Casas hauria pogut degustar un vespre d’estiu qualsevol. El sopar va seguit d’una visita especial al monestir al voltant de la gastronomia històrica de l’indret i compta amb una sèrie de tastos durant el recorregut.    Cal fer reserva prèvia.

Data inici: 2018-07-11T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/bages/sant-fruitos-de-bages
Lloc de l’esdeveniment: Camí de Sant Benet, s/n
Entitat organitzadora: Món Sant Benet
Link: http://monstbenet.com/es

Deixa un comentari