Cicle Patrimoni Ramon Foguet: la Il·lustració a la Tarragona del segle XVIII

En el marc del Cicle Patrimoni Ramon Foguet: la Il·lustració a la Tarragona del segle XVIII.   Dijous 24 d’octubre – Sortida cultural (18 h) – Rambla Vella, capçalera del circ … Llegir més

En el marc del Cicle Patrimoni Ramon Foguet: la Il·lustració a la Tarragona del segle XVIII.   Dijous 24 d’octubre – Sortida cultural (18 h) – Rambla Vella, capçalera del circ – un itinerari comentat per les fortificacions del segle XVIII que envoltaven la Part Alta de Tarragona.   Un tomb per la Tarragona il·lustrada: les fortificacions modernes i la configuració de la ciutat, a càrrec de Josep Anton Remolà, conservador del MNAT, professor de la URV i investigador adscrit a l’ICAC.   Dimarts 29 d’octubre – Conferència (19 h) – Bibliteca Hemeroteca Municipal. “El gran Tour: Tarragona vista pels viatgers del segle XVIII”, a càrrec d’Elena de Ortueta (professora d’història de l’Art, Univesidad d’Estremadura)   Dimarts 5 de novembre – Conferència – Biblioteca Pública de Tarragona “El cicle festiu de Santa Tecla, el Corpus i les entrades espectacularitzades”, a càrrec de Jordi Bertran (gestor cultural i professor associat a la Universitat Rovira i Virgili).   Dissabte 9 de novembre – Caminada (10 h) – Accès posterior Camp de Mart, Av. Maria Cristina. Caminant sobre la mina de l’Arquebisbe, amb Xavier Climent.   Dimarts 12 de novembre – Conferència (19 h) a la Reial Societat Arqueològica Tarraconense. “Canvis polítics al segle XVIII i inicis del XIX. Incidència en la Impremta i el panorama editorial”, a càrrec de Montserrat Comas Güell (llicenciada en Hispàniques, bibliotecària i doctora en Història.   Dijous 14 de novembre – Concert de cloenda (19 h) – Arxiu Històric de Tarragona. Visita al Claustre de l’antic convent de Sant Francesc.   Exposicions Biblioteca del Seminari de Tarragona “Llibres del segle XVIII”, del 22 d’octubre fins al 15 de novembre. Biblioteca Pública de Tarragona “LLibres de la biblioteca del Canonge Ramon Foguet”, del 22 d’octubre fins al 15 de novembre. Biblioteca Hemeroteca Municipal de Tarragona “Llibres de viatgers del segle XVIII”, 29 d’octubre. Reial Societat Arqueològica Tarraconense “Col·lecció de publicacions impreses a Tarragona al segle XVIII”, de l’Associació de Bibliòfils de Tarragona, 12 de novembre.

Data inici: 2019-10-22T00:00:00.000
Data fi: 2019-11-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: Rambla Vella, 30
Entitat organitzadora: Arxiu Històric de Tarragona
Link:

Deixa un comentari