Companyia Elèctrica Dharma

Gira Flamarada

Presentació del darrer treball Flamarada en el marc del 34è Festival Folk Internacional Tradicionàrius.   Flamarada és el vint-i-cinquè treball de la Companyia Elèctrica Dharma, que va debutar el 1975 amb l’enregistrament de Diumenge. Una trajectòria de llarg recorregut en el marc de la qual han publicat discs com L’Oucomballa, Tramuntana, Catalluna, El Llibre Vermell de Montserrat i Nit Col·lectiva, entre d’altres.    En el marc d’aquesta carrera la Dharma ha fet gires arreu del món, de les quals en destaca la participació en el festival multitudinari Rock in Rio.  

Data inici: 2021-02-26T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-26T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Travessia de Sant Antoni, 6
Entitat organitzadora: Centre Artesà Tradicionàrius – C.A.T.
Link: http://www.tradicionarius.cat/

Deixa un comentari