Concert “Diàleg Bach amb Villa-Lobos” 

A càrrec de Joaquim Alabau (violoncel), Joan Garrobé (guitarra) i Berta Vidal (actriu)

En el marc de BACHCELONA , Festival Bach de Barcelona.   En el concert “Diàleg Bach amb Villa-Lobos” el violocelista Joaquim Alabau i el guitarrista Joan Garrobé contraposaran Bach amb músics que van estar fascinats per la seva escriptura. En aquesta ocasió ens centren en Heitor Villa-Lobos i les seves famoses Bachianes brasileres.    L’activitat també inclou les paraules i reflexions del mateix compositor per completar el diàleg que les manifestarà l’actiu Berta Vidal.      

Data inici: 2018-07-23T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-23T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Casa Catedral – Espai Riquer
Link:

Deixa un comentari