Despertant instruments adormits

Recuperació dels instruments musicals de la Portalada de Ripoll

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Despertant instruments adormits és un projecte de recuperació dels instruments musicals de la Portalada de Ripoll. Es tracta d’una iniciativa presentada per Temps de Joglars i l’Ajuntament de Ripoll, un projecte transversal, obert en el temps i en l’espai, de caràcter acadèmic, cultural i divulgatiu, adreçat al públic en general i també a la comunitat científica. En el marc de la campanya per a la promoció de la

Data inici: 2018-07-01T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/alt-emporda/el-port-de-la-selva
Lloc de l’esdeveniment: Camí del Monestir, s/n
Entitat organitzadora: Monestir de Sant Pere de Rodes
Link:

Deixa un comentari