Dire Straits Tribute

Concert de la Money For Nothing Band

Dins del cicle de concerts NK Prodarte.   El millor de Dire Straits arriba a l’escenari amb Money For Nothing Band   Amb la seva incendiària energia, aquests nous sultans del swing reconstrueixen a la perfecció tant el so com l’aspecte d’una de les grans bandes de rock de la història. Sobre ells el diari britànic The Observer afirma: “Us ho asseguro, són bons, molt bons”.   Després d’escoltar-los en directe, interpretant clàssics com The Bug, Walk on Life i Brothers in Arms, la raó és clara: els seus concerts són arrolladores i constitueixen una experiència única que cap fan de Dire Straits s’hauria de perdre.   Dire Straits Tribute al web de NK Prodarte.    

Data inici: 2020-01-05T00:00:00.000
Data fi: 2020-01-05T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. del Palau de la Música, 4-6
Entitat organitzadora: Palau de la Música Catalana
Link: https://www.palaumusica.cat

Deixa un comentari