Divendres DiVins a Solivella

Patrimoni, Vi i Cultura amb DO

V edició “Divendres DiVins”, les 7 DO del Camp de Tarragona i l’Ebre combinen una visita en un espai patrimonial amb una proposta artistica i un maridatge de vins.   · 6 de juliol – Centre d’Interpretació del Castell de Solivella – Itinerari, ruta guiada Jazz des d’aquí – DO Conca de Barberà    L’organització ha acordat premiar la fidelitat dels assistents amb una ampolla de vi d’una de les DO participants per aquelles persones que assisteixin a les set sessions. 

Data inici: 2018-07-06T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-06T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/conca-de-barbera/solivella
Lloc de l’esdeveniment: Carretera de Montblanc a Artesa, 78
Entitat organitzadora: Trobada: Centre d’Interpretació del Castell de Solivellla
Link: http://www.concadebarbera.info/que-fer/art-i-cultura/centre-dinterpret-castell-de-solivella

Deixa un comentari