Divendres DiVins

Patrimoni, Vi i Cultura amb DO

En la V edició Divendres DiVins, les 7 DO del Camp de Tarragona i l’Ebre combinen una visita en un espai patrimonial amb una proposta artistica i un maridatge de vins.   · 6 de juliol – Centre d’Interpretació del Castell de Solivella – itinerari, ruta guiada Jazz des d’aquí – DO Conca de Barberà    · 13 de juliol – Vil·la romana dels Munts. Altafulla – visita guiada Paul Transistor – DO Tarragona   · 20 de juliol – Ruta des de l’Estació Enològica de Reus fins a la Casa Gasull i Casa Rull (Reus modernista) Maria Vera Roldan – DO Catalunya   · 27 de juliol – Casa Fundació Apel·les Fenosa. El Vendrell – visita guiada Richart White – DO Penedès   · 3 d’agost – Ruta des de l’Església Sant Pere Apòstol. Poboleda – itinerari guiat Lluis Capdevila – DOQ Priorat   · 10 d’agost – Ruta des de l’Església Sant Jaume. Ulldemollins – itinerari guiat Glossadors del Camp – DO Montsant   · 17 d’agost – Ruta des de l’Església de Santa Maria Magdalena. Caceres – visita guiada Xavier Pie i Macc – DO Terra Alta   L’organització ha acordat premiar la fidelitat dels assistents amb una ampolla de vi d’una de les DO participants per aquelles persones que assisteixin a les set sessions. 

Data inici: 2018-07-06T00:00:00.000
Data fi: 2018-08-17T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/priorat/poboleda
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Església Sant Pere Apostol
Link:

Deixa un comentari