El Documental del Mes

PUSH, de Fredrick Gertten (2019)

El Documental del Mes és una iniciativa del Festival DOCS Barcelona, organitzat per l’empresa Parallel 40, nascuda en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa, l’any 2004, que té l’objectiu d’apropar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible, d’augmentar el nombre de sales que vulguin programar cinema documental de qualitat i de contribuir a crear en la població un hàbit de consum del documental a través d’una oferta regular més enllà dels festivals.   FILM DEL MES DE SETEMBRE 2019 PUSH Direcció: Fredrick Gertten Sinopsi: Per què ja no ens podem permetre viure a les nostres ciutats? Els preus de l’habitatge s’estan disparant a les ciutats de tot el món. En canvi, els ingressos dels seus habitants, no. PUSH és el nou documental del guardonat director Fredrik Gertten, que investiga el perquè ja no podem permetre’ns el luxe de viure a les nostres pròpies ciutats. L’habitatge és un dret fonamental, una condició sine qua non per a una vida segura i saludable, però a les ciutats de tot el món tenir un lloc on viure és cada cop més difícil. Qui en són els responsables? Quins són els factors que fan de l’accés a l’habitatge un dels problemes més urgents a escala mundial?   Per conèixer els dies i espais de les diferents projeccions, podeu consultar la fitxa tècnica de PUSH.    

Data inici: 2019-10-03T00:00:00.000
Data fi: 2019-10-31T00:00:00.000
Població:
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora:
Link:

Deixa un comentari