El metge de Lampedusa

Teatre

El metge de Lampedusa és en Pietro Bartolo, ell és l’únic metge que viu permanent a aquesta illa. L’espectacle parteix de Lacrime di sale, un llibre que narra la historia d’aquest doctor a Lampedusa, explica diverses històries i anècdotes que ha viscut durant els últims 26 anys a l’Illa intentant salvar a tots els emigrants que hi arriben. Xicu Masó es posa a la pell del doctor Bartolo per explicar i per fer-vos entendre la necessitat real que hi ha de que aquesta catàstrofe arribi al màxim de gent possible. Des de la seva consulta us explicarà històries que ell desgraciadament ha hagut de viure en primera persona.   En els últims 20 anys han arribat més de 400.000 d’emigrants i es calcula que uns 15.000 malauradament han perdut la vida intentant arribar a Europa. I és que quan parlem d’emigrants costa donar-los una identitat, considerar-los persones i no xifres. És per això que el doctor Bartolo no vol parlar de xifres, vol parlar de persones, persones reals, que ell ha conegut amb nom i cognom, i que probablement no oblidarà mai.   Direcció: Miquel Gorriz Adaptació i dramatúrgia: Anna Maria Ricart Autoria: Pietro Bartolo Intèrprets: Xicu Masó Il·luminació: Angel Puertas i Augus Viladomat

Data inici: 2019-10-05T00:00:00.000
Data fi: 2019-10-05T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/santa-coloma-de-gramenet
Lloc de l’esdeveniment: C. de Lluís Companys, 27
Entitat organitzadora: Teatre Sagarra
Link: http://www.teatresagarra.cat

Deixa un comentari