El pare de la núvia

De Joel Joan i Hèctor Claramunt. Teatre

A El pare de la núvia, en Francesc-Ramon Pujols-Pinyol, artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, és a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc Ramon. El gendre ideal.   Endut per l’emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, ha contractat al Circ Cric per a la canalla, l’Orquestra Simfònica del Vallès i fins i tot els del Piromusical de la Mercè. Però tot agafa un gir imprevist quan un dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat nou mesos després de la seva última infidelitat. El pitjor malson del Francesc Ramon és apunt de fer-se realitat: i si els nuvis resulta que també són germans?

Data inici: 2019-10-12T00:00:00.000
Data fi: 2019-11-17T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Av. del Paral·lel, 91-93
Entitat organitzadora: Teatre Condal
Link: http://www.teatrecondal.cat

Deixa un comentari