El Temps del Silenci

Dansa

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   A càrrec de la Companyia de Dansa Zamdart.   Missatge de la companyia: Per què el concepte frontera? La inspiració per crear una obra que parli en aquest sentit, va sorgir pel fet que tots els membres de l’equip ens sentim identificats amb el “pertànyer o no pertànyer. És a dir, sentir-se o no sentir-se d’un lloc. Però a on es troba el límit? Trobar aquest punt de connexió sembla molt interessant per conèixer-se a un mateix i conèixer el nostre vincle amb l’exterior. El concepte dins-fora, intern-extern. En el laberint escènic l’accés es permet i es denega al mateix temps, la mirada pot penetrar i el cos no pot traspassar els límits amb naturalitat.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-05-15T00:00:00.000
Data fi: 2021-05-15T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/osona/calldetenes
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de l’Onze de Setembre, s/n
Entitat organitzadora: Teatre Auditori
Link:

Deixa un comentari