El Tingladu

Lema “Adoctrina’t”

Enguany es celebra l’11 edició del festival El Tingladu i en defensa de l’escola catalana l’acompanya el lema “Adoctrina’t”   Inicialment, i per posar especial atenció a la defensa de la llibertat d’expressió estava programant un concert del raper Valtònyc, ara exiliat a Brussel·les.   A banda de l’artista mallorquí, el festival ha programat 18 formacions musicals perquè passin per l’escenari del Tingladu: Txarango, Zoo i els rapers andalusos SFDK, Xavi Sarrià, La iaia, Joan Miquel Oliver, Pau Vallvé, Gertrudis, Jardin de la Croix, Pupil·les, Copa Lotus, Ovidi4, Judit Neddermann, Intana, Caritat Humana, Miquel del Roig, Ju i la Sidral Brass Band.     #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2018-07-19T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-22T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/garraf/vilanova-i-la-geltru
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Plaça de l’1 d’octubre
Link:

Deixa un comentari