Els Pastorets de Tarragona

Teatre

Dins de la programació dels Teatres de Tarragona “Torna el Teatre”.   A càrrec de la Cia. La Golfa. Versió de Josep Bargalló i la Cia. La Golfa a partir d’Els Pastorets o l’adveniment de l’Infant Jesús, de Josep M. Folch i Torres. Direcció: Eloi Isern.   Us imagineu el Lluquet i el Rovelló, els dos rabadans més coneguts de l’imaginari pastoril, perduts pels voltants del Pont del Diable? O la celebració del casament de Josep i Maria al Serrallo? Això són Els Pastorets de Tarragona, un espectacle fonamentat en els clàssics Pastorets de Folch i Torres, però tarragonitzats, reinventats i modernitzats, llestos per ser servits als nens, nenes, pares, mares, avis i àvies… del segle XXI.   Prepareu-vos per a la sorpresa, per als diàlegs plens d’ironia i crítica desfermada dels Pastorets més “canalles” de la Tarragona postolímpica i preelectoral!   Un guió que es reinventa cada any per oferir un espectacle familiar diferent, amb les aventures dels dos rabadans i les grans dosis d’ironia i mala bava que destil·len alguns dels diàlegs, aprofitant per fer un repàs de l’actualitat de la ciutat i del país.

Data inici: 2019-12-28T00:00:00.000
Data fi: 2019-12-29T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: Rambla Nova, 46
Entitat organitzadora: Teatre Metropol
Link: https://www.tarragona.cat/cultura/teatre-dansa-musica/

Deixa un comentari