Embolic a la granja

Teatre infantil de titelles

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Espectacle de titelles a càrrec de la Companyia de Comediants La Baldufa.   En una granja on conviuen diversos animals desapareix un ou de la senyora gallina. Fruit d’això, comença un gran embolic i sorgeixen desconfiances entre els habitants del mas. Totes les mirades es dirigeixen cap al Corb, el nouvingut des de “l’estranger”.   En Pinyot i en Carbassot, dos homenots que es converteixen en espectadors d’excepció, comprendran que els malentesos entre els habitants del mas no els són tan llunyans.   Una sàtira en forma de faula dels conflictes actuals de la nostra societat explicats d’una manera senzilla, reflexiva i amb molt bon humor.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-02-14T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/osona/centelles
Lloc de l’esdeveniment: C. d’Anselm Clavé, 5
Entitat organitzadora: Casal Francesc Macià
Link:

Deixa un comentari