Exposició “11 anys, 22 exposicions”

Enguany ja fa més d’11 anys que Palau Antiguitats va obrir el Gabinet d’Arts Gràfiques, la galeria situada al pis superior del antiquari especialitzat en el món del paper. Durant … Llegir més

Enguany ja fa més d’11 anys que Palau Antiguitats va obrir el Gabinet d’Arts Gràfiques, la galeria situada al pis superior del antiquari especialitzat en el món del paper. Durant aquest temps l’espai ha pretès oferir al visitant i curiós un tast de com els artistes i creadors de totes les èpoques han emprat el paper com a mitjà expressiu i artístic (tant en dibuixos com en diverses tècniques gràfiques).   Des que a finals del 2007 que es va inaugurar, s’ha celebrat un total de 22 exposicions; la primera va estar dedicada als gravats de Marià Fortuny, pare i fill; i la darrera, ha estat un homenatge al polifacètic artista català Ismael Smith. Entre mig s’han fet retrospectives d’artistes locals i internacionals com Lluís Rigalt, Ramon Martí Alsina, Pau Roig, Joaquim Torres-Garcia, o Francisco de Goya, però també s’ha fet exposicions temàtiques, com per exemple els 200 anys de “La Pepa”, la Constitució del 1812; sobre les vistes òptiques, o la visió del món del segle XVIII; els gravats humorístics no hi han faltat a través de l’obra de mestres com William Hogarth, Jacques Callot, o els catalans Lluís Bagaria i Xavier Nogués; bèsties i bestieses; obres que reflexionen sobre el pas del temps o Tempus Fugit; gravats sobre Cuba, a través del món del col·leccionisme; els millors gravadors italians o seleccions dels millors dibuixants valencians dels segles XVIII al XX són tan sols algunes de les moltes exposicions que s’han anat realitzant.

Data inici: 2019-05-09T00:00:00.000
Data fi: 2019-07-12T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Gràcia, 1, baixos
Entitat organitzadora: Palau Antiguitats
Link: www.palauantiguitats.com

Deixa un comentari