Exposició “Antoni Tàpies. Biografia política”

L’obra d’Antoni Tàpies ha travessat condicions polítiques tan diverses com la postguerra, el franquisme, l’antifranquisme i la instauració de la democràcia a l’Estat espanyol. Malgrat la censura, l’estètica informalista i … Llegir més

L’obra d’Antoni Tàpies ha travessat condicions polítiques tan diverses com la postguerra, el franquisme, l’antifranquisme i la instauració de la democràcia a l’Estat espanyol. Malgrat la censura, l’estètica informalista i abstracta de Tàpies va esdevenir signe d’una politització silenciosa. Durant els darrers anys del franquisme la seva pintura va gaudir d’una agència indirecta que demostra una capacitat de mobilització insòlita. A un nivell internacional, Tàpies triomfà com el representant d’un

Data inici: 2018-06-08T00:00:00.000
Data fi: 2019-02-24T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. d’Aragó, 255
Entitat organitzadora: Fundació Antoni Tàpies
Link: https://www.fundaciotapies.org/site/spip.php?rubrique65

Deixa un comentari