Exposició “Emergències. DES-UNI-FORMADES”

Comença a FemArt la temporada d’exposicions feministes i fora dels circuits comercials i convencionals de l’art.  El dijous 31 d’octubre s’inaugura a Ca la Dona, Emergències. La mostra exposa el … Llegir més

Comença a FemArt la temporada d’exposicions feministes i fora dels circuits comercials i convencionals de l’art.  El dijous 31 d’octubre s’inaugura a Ca la Dona, Emergències. La mostra exposa el resultat d’un mes de treball dels sis projectes seleccionats en la primera convocatòria per a artistes en formació, amb perspectiva i compromís feminista. Aquest any la mostra s’enmarca sota el tema DES-UNI-FORMADES, una posada en qüestió de tot allò homogeni, neutre i estandaritzat.   Les autores dels projectes artístics són: el col·lectiu  Akyute (MagdalenaHart, Natala Gimay i Miriam Felici),  Alba Garcia,  Melin Vázquez,  Leia Goiria,  Mireia Trujillo i Laura Castellví, i  Miriam Seguí.   Les artistes participants han convertit la sala d’exposicions de FemArt en un espai de treball on anar desenvolupant els seus projectes. La proposta d’Emergències, parteix de la concepció de que la producció artística és un fet social, absolutament contrari a la concepció patriarcal de l’artista geni. Així, les participants han pogut conversar i aprofundir en els seus interessos amb artistes contemporànies, activistes feministes i professores de Belles Arts que han participat en el seu procés de treball.   A la inauguració es donarà a conèixer la proposta artística guanyadora que rebrà un ajut econòmic per al desenvolupament de la seva obra així com la oportunitat de participar com a artista convidada a la Mostra FemArt 2020.   Consulteu al web tota la informació de la Mostra FemArt

Data inici: 2019-10-31T00:00:00.000
Data fi: 2019-11-06T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. Ripoll, 25
Entitat organitzadora: Ca la Dona
Link: http://www.femartmostra.org

Deixa un comentari