Exposició “Escarbats”

El Museu de Ciències Naturals segueix mostrant les seves col·leccions; ara d’escarabats. Una mostra d’escarabats provinents de donacions rebudes pel museu durant els seus 25 anys d’història i també de … Llegir més

El Museu de Ciències Naturals segueix mostrant les seves col·leccions; ara d’escarabats. Una mostra d’escarabats provinents de donacions rebudes pel museu durant els seus 25 anys d’història i també de la col·lecció pròpia.    Aquest grup d’insectes, és el més nombrós de la Terra i el més divers, ja que viuen en els ambients més variats. Se’n coneixen més de 370.000 espècies, una xifra que representa el 40% de tots els insectes i el 25% de totes les espècies conegudes.   Durant l’exposició es podrà gaudir d’una mostra d’escarabats i d’altres insectes vius.

Data inici: 2015-03-06T00:00:00.000
Data fi: 2018-12-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-oriental/granollers
Lloc de l’esdeveniment: C. de Palaudàries, 102 (Jardins Antoni Jonch Cuspinera)
Entitat organitzadora: Museu de Ciències Naturals de Granollers
Link: http://www.museugranollersciencies.org/

Deixa un comentari