Exposició “Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?”

L’exposició «Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?» aplega un conjunt de vint-i-una obres multidisciplinàries realitzades entre el 1991 i el 2018 i una peça produïda especialment per … Llegir més

L’exposició «Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?» aplega un conjunt de vint-i-una obres multidisciplinàries realitzades entre el 1991 i el 2018 i una peça produïda especialment per a l’exposició, les quals, a partir de la utilització dels llenguatges habituals de la publicitat i dels mitjans de comunicació, ens traslladen a una ironia subtil i a associacions inesperades que sovint arriben a l’absurd.   Podeu ampliar la informació de l’exposició “Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?” al web del Centre d’Art Tecla Sala.

Data inici: 2018-11-08T00:00:00.000
Data fi: 2019-06-02T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/l-hospitalet-de-llobregat
Lloc de l’esdeveniment: Av. de Josep Tarradellas i Joan, 44
Entitat organitzadora: Centre d’Art Tecla Sala
Link: http://www.teclasala.net/

Deixa un comentari