Exposició “La gran il·lusió. El cinema a Badalona”

El Museu de Badalona us proposa un viatge nostàlgic a la Badalona d’abans a través de la més popular de les arts: el cinema. La mostra repassa les sales de … Llegir més

El Museu de Badalona us proposa un viatge nostàlgic a la Badalona d’abans a través de la més popular de les arts: el cinema. La mostra repassa les sales de cine de la ciutat -avui totes desaparegudes- i les anècdotes més curioses relacionades amb el cinema a casa nostra. També veureu com la societat badalonina va viure les aportacions artístiques i els avanços tecnològics del setè art.   L’exposició presenta una àmplia col·lecció de programes de mà editats per les sales badalonines des de l’inici del segle XX i fins a la dècada dels setanta.   La mostra es completa amb un llibre, fruit de la rigorosa i intensa recerca feta per la historiadora Núria Casals, que us aproparà al fet cinematogràfic a la ciutat de Badalona.   Podeu ampliar la informació de l’exposició “La gran il·lusió. El cinema a Badalona” al web del Museu de Badalona.

Data inici: 2018-11-29T00:00:00.000
Data fi: 2019-02-17T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/badalona
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de l’Assemblea de Catalunya, 1
Entitat organitzadora: Museu de Badalona
Link: http://www.museudebadalona.cat/

Deixa un comentari