Exposició “L’ara i el res”

De Pep Camps i Carme Sanglas

Dins del cicle “Diàlegs: pintura, musica i patrimoni” i en el marc de la Schubertíada 2019 de Vilabertran.   El títol de l’exposició fa referència al poemari “Tot és ara i res” que Joan Vinyoli va escriure a Begur el 1970 i que tracta, igual que ho fan Camps i Sanglas, de l’afany de transcendència en relació amb allò que és físic i quotidià.   Tot i que cada artista aborda el tema des d’un punt de vista diferent, ambdós recòrren a un llenguatge simbòlic de base figurativa. Així, amb “El cos, El pa, El poder i El coneixement” Pep Camps descriu el que és ineludible, important i sublim en aquest món i estableix connexions entre elements terrenals i absoluts. Per la seva banda, amb “Un món silenciós” Carme Sanglas ens obre el seu univers sensible i representatiu a través del qual enalteix el que és primari per tal d’il·luminar el que és profund i gairebé creença. N’és comissària Carme Sais.    

Data inici: 2019-07-19T00:00:00.000
Data fi: 2019-09-29T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/alt-emporda/vilabertran
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Canònica de Santa Maria
Link:

Deixa un comentari