Exposició “Mira per aprendre a viure”

D’Esperanza Urdeix. Fotografia

Dins del cicle d’exposicions “Fotografia al vestíbul”   Esperanza Urdeix és mestra de tècnica Alexander i l’aplica a la seva pràctica fotogràfica. Segons aquesta tècnica ens hauríem de donar el temps per prendre decisions.    A l’exposició “Mira per aprendre a viure” Urdeix mostra com l’observació dels objectes de la seva vida quotidiana li permet fer aquestes pauses per prendre consciència de com es troba ella mateixa durant un procés de convalescència.  

Data inici: 2018-10-02T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-27T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Parc de Montjuïc
Entitat organitzadora: Fundació Joan Miró. Vestíbul
Link: https://www.fmirobcn.org/ca/

Deixa un comentari