Exposició “Mira’t en l’arxipèlag”

Fundació Vallpalou

Exposició comisariada per Fina Duran que mostra la darrera obra de Vall Palou en pintura, ceràmica, objectes d’art i gravat.   Mira’t  en arxipèlag, és una estratègia, un viatge a través de les diferents capes  de les estructures del treball creatiu. Esdevé  una manera d’arribar a composar diferents lectures  de la creació de Teresa Vall-Palou,  per arribar a anar  una mica més enllà en la percepció del què ens suggereix.   S’entèn el conjunt creatiu de l’artista com un arxipèlag composat per diferents illes, a partir d’aquesta idea es pot entendre la visita com un recorregut per aspectes com el procés, el color, la forma, les grafies, els volums, les empremtes i els objectes.   La unió de tots aquests apartats pot ajudar a configurar un coneixement amb més profunditat del seu quefer creatiu, però en tot cas segur que descobreix aspectes inèdits de la seva obra.   El dia de la inauguració (18 de setembre a les 19 h), es farà al presentació dels llibres d’artista: “Fata Regina” de Jaume Pont i “La Festa de l’Intocable”, d’Àngels Moreno que s’han realitzat conjuntament amb Vall Palou. Així mateix la comissària farà un recorregut explicant les diferents sales de l’exposició, amb la poetessa, que anirà narrant els seus poemes disposats en cada sala.    

Data inici: 2018-09-18T00:00:00.000
Data fi: 2019-03-15T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/segria/lleida
Lloc de l’esdeveniment: C. de Roger de Llúria, 2, baixos
Entitat organitzadora: Fundació Vallpalou
Link: https://www.lleida.com/fundacio-vallpalou/qui-som

Deixa un comentari