Exposició “Pablo Picasso i els editors Gustau Gili”

Amb l’exposició “Pablo Picasso i els editors Gustau Gili” es presenta al públic per primera vegada el fons Gustau Gili i Anna Maria Torra, adquirit pel museu.   L’exposició mostrarà … Llegir més

Amb l’exposició “Pablo Picasso i els editors Gustau Gili” es presenta al públic per primera vegada el fons Gustau Gili i Anna Maria Torra, adquirit pel museu.   L’exposició mostrarà per primera vegada el conjunt d’obres que integren el fons, algunes d’elles inèdites ja que és la primera vegada que s’exposen al públic.   La mostra posa en valor la relació de Pablo Picasso amb els editors, una afinitat que té com a teló de fons la ciutat de Barcelona.   Comissària: Claustre Rafart, conservadora del Museu Picasso de Barcelona

Data inici: 2018-11-23T00:00:00.000
Data fi: 2019-02-24T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Montcada, 15-23
Entitat organitzadora: Museu Picasso
Link: http://www.museupicasso.bcn.cat/

Deixa un comentari