Exposició “Picasso descobreix París”

L’exposició “Picasso descobreix París” mostrarà peces impressionistes i simbolistes del Museu d’Orsay de París i el Museu national Picasso-París. Obres de Barholomé, Carrière, Delacroix, Manet, Toulouse-Lautrec, Capiello, Degas, Cézanne, Steinlen … Llegir més

L’exposició “Picasso descobreix París” mostrarà peces impressionistes i simbolistes del Museu d’Orsay de París i el Museu national Picasso-París. Obres de Barholomé, Carrière, Delacroix, Manet, Toulouse-Lautrec, Capiello, Degas, Cézanne, Steinlen i Gauguin entre d’altres.   Aquestes obres permetran al públic copsar l’impacte que el jove picasso va experimentar en els seus dos primers viatges a París.   Comissària: Malén Gual, conservadora del Museu Picasso de Barcelona

Data inici: 2018-09-21T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-06T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Montcada, 15-23
Entitat organitzadora: Museu Picasso
Link: http://www.museupicasso.bcn.cat/

Deixa un comentari