Exposició “Playstories. La ciutat romana dels clicks”

Els clicks de Playmobil tornen a Empúries i es converteixen en protagonistes d’un treball de recreació històrica realitzat amb tot luxe de detalls per l’Associació Aesclick. Aquesta vegada amb PlayStories … Llegir més

Els clicks de Playmobil tornen a Empúries i es converteixen en protagonistes d’un treball de recreació històrica realitzat amb tot luxe de detalls per l’Associació Aesclick. Aquesta vegada amb PlayStories nens i adults descobrireu com era una ciutat romana, amb el seu port, carrers i espectacles. Una proposta per a tota la família perquè grans i petits donin vida als seus clicks!

Data inici: 2018-04-21T00:00:00.000
Data fi: 2018-08-15T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/alt-emporda/l-escala
Lloc de l’esdeveniment: C. de Puig i Cadafalch, s/n
Entitat organitzadora: Conjunt arqueològic d’Empúries
Link: http://www.macempuries.cat/ca/

Deixa un comentari