Exposició “Port, territori de frontera”

L’exposició “Port, territori de frontera” vol donar a conèixer el port com un lloc on Barcelona hi abocava tot allò que volia amagar. I al mateix temps, un indret que … Llegir més

L’exposició “Port, territori de frontera” vol donar a conèixer el port com un lloc on Barcelona hi abocava tot allò que volia amagar. I al mateix temps, un indret que ha permès l’entrada a la ciutat de nous productes i noves idees vingudes d’arreu del món.    La mostra, estructurada en deu àmbits, parla dels diferents barris portuaris al llarg de quasi cent anys: del 1900 al 1992. L’exposició arrenca amb els pinxos de la costa i sota Montjuïc (1901-1910), i fa un viatge cronològic per diferents indrets de l’entorn del port de la ciutat, fins arribar a la transformació olímpica iniciada en els 80 i que s’allarga fins al 1999.    Comissari: Xavier Theros  

Data inici: 2018-01-25T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-25T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Av. de les Drassanes, s/n
Entitat organitzadora: Museu Marítim de Barcelona. Naus de la Generalitat
Link: http://www.mmb.cat/

Deixa un comentari