Exposició “Qui no anincia no ven”

Mostra del treball de cinquanta-quatre artistes catalans que, al llarg de quatre dècades, van desenvolupar un nou llenguatge visual per publicitar productes que encara avui formen part de l’imaginari col·lectiu. … Llegir més

Mostra del treball de cinquanta-quatre artistes catalans que, al llarg de quatre dècades, van desenvolupar un nou llenguatge visual per publicitar productes que encara avui formen part de l’imaginari col·lectiu. Entre els artistes hi trobem Opisso, Casas, Utrillo, Torres Garcia, Picasso i Dalí. “Qui no anuncia no ven!” es complementarà amb una exposició de revistes il·lustrades del fons de la Biblioteca del Museu Palau Mercader de finals del s. XIX i principis del s. XX.   Inauguració el 16 de desembre a les 12 h.

Data inici: 2018-12-16T00:00:00.000
Data fi: 2019-02-17T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/baix-llobregat/cornella-de-llobregat
Lloc de l’esdeveniment: Parc de Can Mercader – Carretera de L’Hospitalet, s/núm
Entitat organitzadora: Museu Palau Mercader
Link:

Deixa un comentari