Exposició “Robots. Els humans i les màquines”

L’exposició “Robots. Els humans i les màquines” explica una història que va començar fa molt de temps. Des que els nostres avantpassats van fabricar les primeres eines lítiques, els humans … Llegir més

L’exposició “Robots. Els humans i les màquines” explica una història que va començar fa molt de temps. Des que els nostres avantpassats van fabricar les primeres eines lítiques, els humans hem anat desenvolupat màquines de tota mena que ens han permès dur a terme tasques abans impensables. I des de fa temps, una idea ens ronda: crear un ésser humà artificial, un somni que sempre ha captivat la nostra imaginació.

Data inici: 2018-07-13T00:00:00.000
Data fi: 2018-12-31T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. d’ Isaac Newton, 26
Entitat organitzadora: CosmoCaixa
Link: https://cosmocaixa.es/ca/

Deixa un comentari