Festa Major de Santa Eulàlia de Ronçana

Un programa farcit d’activitats dirigides a tohom on el protagonisme recaurà en el Joc dels Colors. Blaus, Verds, Vermells i Grocs intentaran proclamar-se guanyadors de la 24a edició disputant un total … Llegir més

Un programa farcit d’activitats dirigides a tohom on el protagonisme recaurà en el Joc dels Colors. Blaus, Verds, Vermells i Grocs intentaran proclamar-se guanyadors de la 24a edició disputant un total de 9 proves. Dins dels actes més tradicionals de la Festa Major no faltaran la Milla, el pregó, el correfoc, la missa solemne o l’homenatge a la tercera edat, el correaigua després de la Holy party, espectacles infantils, la masterclass de zumba, els balls llatins o l’exhibició de trackdance, el Xafarranxo i les actuacions de formacions locals.   Per a informació més detallada consulteu el web de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana (pdf).

Data inici: 2019-07-13T00:00:00.000
Data fi: 2019-07-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-oriental/santa-eulalia-de-roncana
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents espais
Link:

Deixa un comentari