Festes de Sant Joan i Elois a Prats de Lluçanès

Les festes inclouen l’encesa del Petardàs, la concentració de carreters, cavalls, mules, ases, carruatges i músics, la cercavila i la tradicional Marxa de les Torxes, la ballada del Contrapàs, la … Llegir més

Les festes inclouen l’encesa del Petardàs, la concentració de carreters, cavalls, mules, ases, carruatges i músics, la cercavila i la tradicional Marxa de les Torxes, la ballada del Contrapàs, la Trobada de gegants, el ball de gala i molts més actes.   Per a informació més detallada consulteu el web de l’Ajuntament de Prats del Lluçanès.

Data inici: 2018-06-04T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-01T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/osona/prats-de-llucanes
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents espais
Link:

Deixa un comentari