Festival de Titelles del Moianès

El Festival de Teatre de Titelles del Moianès, l’únic d’àmbit comarcal a Catalunya, pretén esdevenir una cita anual del millor d’aquest gènere escènic, volent arribar al màxim de població local, … Llegir més

El Festival de Teatre de Titelles del Moianès, l’únic d’àmbit comarcal a Catalunya, pretén esdevenir una cita anual del millor d’aquest gènere escènic, volent arribar al màxim de població local, però també atreure l’atenció dels mitjans i aportar visitants de més enllà de la comarca, que vulguin gaudir de la programació i de l’entorn moianenc.   Enguany el Festival es desenvoluparà des de finals de juny a principis de juliol, als municipis de Calders (6, 7 i 8 de juliol) i Monistrol de Calders (

Data inici: 2018-06-29T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-08T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/moianes/monistrol-de-calders
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents espais
Link:

Deixa un comentari