Festival Foramuralla 2019 NO S’HA FET 2020

Festival musical de tardor

  ARTICLE 2019 FET FORA TERMINI Organitzat des de La Jazz Cava de Vic, el Foramuralla és un festival musical de tardor que es du a terme fora de les parets de l’emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Després de programar concerts setmanalment durant tot l’any, La Jazz Cava pretén obrir-se a un ventall més ampli de persones sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat.    Programació   · Divendres 9, La Jazz Cava Concert inaugural amb Germà Aire   · Dissabte 10 de novembre Matí: Foramuralla per Canalla    A partir 17 h, concerts:  Andy Shauf / Ferran Palau / Playback Maracas / Rey Lobo / Side Chick / Jorge Da Rocha / The Bird Yellow / Headbirds Dj       #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2020-11-01T00:00:00.000
Data fi: 2020-11-01T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/osona/vic
Lloc de l’esdeveniment: C. de Francesc Maria Masferrer, 4
Entitat organitzadora: L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona
Link: https://latlantidavic.cat/

Deixa un comentari