Filmets

Badalona Film Festival

Enguany, el Regne Unit serà el país convidat.   Gràcies a la col·laboració amb el British Council España, FILMETS presentarà dos dels curts premiats als premis BAFTA 2019, els prestigiosos guardons de l’Acadèmia Britànica, així com els altres sis curts finalistes.   La presència britànica es completarà amb una sessió monogràfica dedicada als Flare Films, nou curts de temàtica LGBT.   L’activitat es completarà amb una trobada amb el públic que comptarà amb la participació d’alguns dels directors dels curts, com Paul Taylor i Angela Clarke, la productora Abigail Addison, o Greg McLeod. Aquesta sessió es reserva cada any per donar a conèixer el cinema que es fa al país convidat pel festival FILMETS.   L’apartat britànic de FILMETS es completarà el 19 d’octubre amb la projecció dels Flare Films, els nou curts inclosos en el cartell del BFI Flare 2019, el festival de cinema LGBT de Londres.   En aquesta sessió del festival FILMETS, dedicada al país convidat, els dos curts guanyadors dels premis BAFTA 2019 en la categoria de curtmetratge que es podran veure a la pantalla del Teatre Zorrilla són:   73 cows: Premi al millor curtmetratge. Es tracta d’un curt de 15 minuts dirigit per Alex Lockwood. El film explica com un ramader lluita amb la seva consciència cada cop que porta les seves vaques a l’escorxador perquè ell sap que ha de fer un canvi.   Roughhouse: Premi al millor curtmetratge d’animació. Es tracta d’un curt de 16 minuts, escrit, dirigit i produït per Jonathan Hodgson, amb el també productor Richard Van den Boom. El curt explica que quan tres amics adolescents es troben amb un personatge estrany però carismàtic la seva lleialtat es trenca amb terribles conseqüències.   Podeu consultar tota la informació al web de Filmets.

Data inici: 2019-10-18T00:00:00.000
Data fi: 2019-10-27T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Moià, 8
Entitat organitzadora: Institut Français
Link: https://www.institutfrancais.es/barcelona/ca/institut-francais-barcelona

Deixa un comentari