Fira de Teatre de Titelles de Lleida

L’objectiu de la Fira és esdevenir en plataforma de mercat per als professionals dels titelles i al mateix temps de difusió artística sense minimitzar la importància del valor festiu que … Llegir més

L’objectiu de la Fira és esdevenir en plataforma de mercat per als professionals dels titelles i al mateix temps de difusió artística sense minimitzar la importància del valor festiu que comporta la presència del públic als espectacles. La Fira congrega una mitjana de vint companyies i més de 300 professionals acreditats, els quals participen en les jornades tècniques, actuacions programades i activitats paral·leles. Lleida es converteix durant un cap de setmana en punt de trobada de companyies, programadors i productors.   A més de les actuacions, també es programen una sèrie d’activitats paral·leles que conformen l’oferta i han ajudat a que la Fira hagi esdevingut un referent en l’àmbit de les arts escèniques.  

Data inici: 2019-05-03T00:00:00.000
Data fi: 2019-05-05T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/segria/lleida
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de l’Hort de Santa Teresa, 1
Entitat organitzadora: Diferents espais de la ciutat
Link: http://firatitelles.com/files/images/mapa10.pdf

Deixa un comentari