Fira Tàrrega 2018 – Teatre al carrer

Fira Tàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques, de vivències teatrals úniques, que fa una aposta decidida per l’excel·lència i la riquesa de formats i escriptures, i que … Llegir més

Fira Tàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques, de vivències teatrals úniques, que fa una aposta decidida per l’excel·lència i la riquesa de formats i escriptures, i que té les arts de carrer i els espais no convencionals com a eix de referència principal.   El programa oficial és un gran aparador de l’actualitat escénica que inclou espectacles de sala i que posa una atenció especial en les arts de carrer, en els espectacles visuals i no-convencionals, en la presentació de talents emergents i en les avantugardes creatives nacionals i internacionals.

Data inici: 2018-09-06T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-09T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/urgell/tarrega
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diversos espais del municipi
Link:

Deixa un comentari