Gener a la Filmoteca de Catalunya

Programació

Presentació de la programació de gener 2019 de la Filmoteca de Catalunya en paraules del seu  director, Esteve Rimbau:   “Comencem l’any amb propostes de la nova programació. En primer lloc, tenim Isaki Lacuesta, doble guanyador a Sant Sebastià i amb una recent retrospectiva procedent del Centre Pompidou que ara aterra al nostre país. La sala d’exposició de la Filmoteca acollirà fotografies fetes per Jeff Bridges en alguns dels seus rodatges. Al mateix temps, el podrem veure a la gran pantalla en algunes de les seves interpretacions més memorables. Amb una llarga trajectòria i també associada a noms il·lustres, la productora suïssa Praesens-Film serà objecte d’una retrospectiva presentada per Frédéric Maire, actual president de la Federació Internacional d’Arxius Fílmics. Dedicarem sessions d’homenatge al centenari de Joan Brossa i a Patrick Modiano com a guionista. Finalment, Joves Programadors, incentivats per A Bao A Qu, iniciaran un seguit de sessions dedicades a un públic juvenil. El passat ha de mirar al futur!”.   Gener 2019 a la Filmoteca: programació completa (pdf). Gener 2019 a la Filmoteca: agenda detallada (pdf).    

Data inici: 2019-01-01T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-31T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de Salvador Seguí, 1-9
Entitat organitzadora: Filmoteca de Catalunya
Link: http://www.filmoteca.cat

Deixa un comentari