Germinal

Teatre

Començar de zero. En un espai de vuit metres per deu. Un escenari buit. Si tinguéssim l’oportunitat… com ho faríem? Ens trobem davant un escenari buit, desert, però fructífer, on tot està per fer i on quatre individus hauran de destinar els esforços a crear un sistema, un món nou.   A Germinal sereu testimonis del naixement d’una civilització, on els actors tindran l’oportunitat de construir i desconstruir la història de la ciència, la tecnologia i les estructures socials d’una forma experimental, però sempre amb sensibilitat i humor.   A Germinal, de fet, reinventaran la roda, però en fer-ho, es qüestionarà i es posarà a prova gairebé tot, des de les lleis de la física fins als fonaments de la interacció social. I tot això dins del context relatiu d’un escenari buit.   Idea i dramatúrgia: Halory Goerger i Antoine Defoort. Interpretació: Arnaud Boulogne / Jean-Baptiste Delannoy, Ondine Cloez / Beatriz Setien, Antoine Defoort / Denis Robert et Halory Goerger / Sébastien Vial i la veu de Mathilde Maillard.

Data inici: 2019-09-26T00:00:00.000
Data fi: 2019-09-27T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/terrassa
Lloc de l’esdeveniment: C. de Gaudí, s/n
Entitat organitzadora: Teatre Alegria
Link:

Deixa un comentari