Intervenció de l’artista Ed Oner al Mural de la Cooperativa d’Habitatges de Bac de Roda

En el marc dels Tallers Oberts i la Festa Major del Poblenou, el jove artista de Casablanca, Ed Oner, visita Barcelona per participar en la tercera edició de MURAL/LOCAL, que … Llegir més

En el marc dels Tallers Oberts i la Festa Major del Poblenou, el jove artista de Casablanca, Ed Oner, visita Barcelona per participar en la tercera edició de MURAL/LOCAL, que organitza Jiser Reflexions Mediterrànies.   La seva proposta Carte postal és una intervenció al mur de 80m², que es troba a l’espai interior de la Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda, i que contemplarà diferents retrats de veïns i veïnes del barri. El projecte inclou un llibre de postals en paral·lel, per entaular una mirada crítica sobre els imaginaris del turista i el viatger en el marc de les societats actuals.   Ens introdueix, d’una banda, en el món màgic de les postals des d’un punt de vista urbà i artístic. Avui en dia, que enviar una postal s’ha convertit en un gest irònic i nostàlgic, aquesta acció ens dóna l’oportunitat de posar sobre la taula diverses qüestions que tenen a veure amb la mobilitat humana, amb els privilegis i amb les desigualtats.   Una oportunitat, per tant, de descobrir l’art urbà en un espai poc conegut i a l’aire lliure com és el pati interior d’un edifici de construcció cooperativa de 1959.   Programa   Dia 14   Horari d’obertura (accés per Diagonal, 105, baixant les escales): d’11 a 19 h 11.30 h:  taller de fanzine amb Ed Oner per a persones petites (inscripció prèvia a info@jiser.org) 13 h: visita a l’exposició de fanzines i vermut 17 h: taula #O9 amb Ed Oner, Salah Malouli i Xavier Ballaz. Presentació en format ràdio del MURAL/LOCAL 2019 i reflexions sobre art urbà al nord d’Àfrica, oberta a veïnes i amigues!   Dia 15   Horari d’obertura (accés per Diagonal 105, baixant les escales): d’11 a 15 h 12 h:  visita a l’espai de Jiser, al mural, amb Ed Oner, i vermut   Informació al web de Jiser Reflexions Mediterrànies

Data inici: 2019-09-07T00:00:00.000
Data fi: 2019-09-17T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Diagonal, 105
Entitat organitzadora: Cooperativa d’Habitatges de Bac de Roda
Link:

Deixa un comentari