La dona de negre

Teatre

A càrrec de Carlos Vicente i Gerard Clavell. Direcció: Empar López.   Arthur Kipps, advocat de mitjana edat, lloga un teatre i contracta els serveis d’un actor professional per a què l’ajudi a recrear quelcom que li va succeir anys enrere i que encara el turmenta. Un succés real però fantasmagòric i amb resultats tràgics per a ell i la seva família. Per a superar els seus traumes escenifiquen aquells dies en què una aparició fantasmal seguia els seus passos.   Des d’un escenari ple de mobles, papers i altres objectes, en Kipps comença a llegir la seva història de manera cohibida i desconfiada; però, a poc a poc, aconsellat per l’actor i amb l’ajuda dels efectes teatrals, va creixent en ell la confiança i la capacitat d’actuació, mentre veiem com va representant diferents papers, passant de la narració a la interpretació teatral en tota regla.   La Dona de negre està basada en la novel·la de Susan Hill, teatralitzada per Stephen Mallatratt. L’obra comença de forma inquietant i va guanyant intensitat minut a minut, arribant a un desenllaç terrorífic que farà tremolar l’espectador més valent.

Data inici: 2018-09-20T00:00:00.000
Data fi: 2018-10-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Sant Antoni Abat, 12
Entitat organitzadora: Teatre del Raval
Link: http://www.teatredelraval.com

Deixa un comentari