La mascarada

Teatre

Adaptació d’El burgès gentilhome, de Molière i Jean Baptiste Lully. Direcció: Adrià Aubert.   Angelina Fontaine i la seva criada Nicolaua viuen amb certa preocupació i molta burla les ànsies de popularitat del seu marit. Ell, Tomàs Jourdain, tindrà dos dies per aprendre a ser una persona influent, cosa que farà amb l’ajuda del seu amic Dorante. Aquestes aspiracions topen amb les de la seva filla Lucila, que vol casar-se per amor amb el jove Claudi. Un espectacle amb canvis de personatges constants, situacions ridícules, música en directe, corredisses i pirouettes. Una comèdia que parla de relacions familiars i socials, d’aparences i realitats, on cadascú porta la seva pròpia màscara.   Repartiment Laura Aubert (Nicolaua, Dorante, Mestra de Filosofia) Ariadna Cabiró (Dulcinea, Primer Lacai, Músic) Ricard Farré (Tomàs Jourdain, Claudi) Laura Pau (Angelina Fontaine, Clotilda, Mestra de Música) Anna Romaní (Lucila, Mestra de Dansa) Adrià Aubert (Segon Lacai, Músic)

Data inici: 2019-12-11T00:00:00.000
Data fi: 2020-01-12T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Buenos Aires, 47-49
Entitat organitzadora: Teatre Akadèmia
Link: http://www.teatreakademia.cat

Deixa un comentari