Lo nuestro

Teatre

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Nit de Cap d’Any. Una nit per estar en família i celebrar en harmonia l’arribada d’un nou any. Una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per al que comença. Però tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou?   Els Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. Tot està llest per donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort.   Amb Mercè Vila Godoy (direcció) i Paul Berrondo, Eli Iranzo, Eu Manzanares i Pau Poch.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-02-20T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/baix-penedes/el-vendrell
Lloc de l’esdeveniment: C. de Sant Jordi, 9-13
Entitat organitzadora: Teatre Municipal Àngel Guimerà
Link:

Deixa un comentari