Lorca

Recital musicat

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   A càrrec de Joel Minguet.   Lorca és un espectacle creat a sotavent que transita pels primers anys literaris de la vida de Federico García Lorca. Un fil conductor, l’amistat amb Dalí, i la lluna com a leitmotiv. La veu a partir de la paraula, el mar, la pluja, la lluna, les campanes, els gats, el vent, la bellesa, el desig, la vida, la lluna una altra vegada, l’amor, la tristesa, els estels, l’aigua, els ocells, la Resi, Cadaqués, Dalí… Un viatge atmosfèric i intimista amb acords de guitarra i olor de tarongina.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-02-07T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-oriental/l-ametlla-del-valles
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Torregassa, 23
Entitat organitzadora: Sala Municipal de Teatre
Link:

Deixa un comentari