LV Mostra Concurs de Pessebres de Banyoles

La Mostra Concurs de Pessebres de Banyoles aplega diferents propostes per visitar:  la Mostra de pessebres escolars, la Mostra de postals de Nadal i Pla de l’Estany, l’exposició de fotografies … Llegir més

La Mostra Concurs de Pessebres de Banyoles aplega diferents propostes per visitar:  la Mostra de pessebres escolars, la Mostra de postals de Nadal i Pla de l’Estany, l’exposició de fotografies de viatges, els Pessebres Tradicionals, el Monogràfic Miquel Rustullet i Reñé, la Figura de l’Associació-Nadal 2019,  la mostra “Joan de Palau en dotze pinzellades”,  el Pessebre del Casal de la Gent Gran de Banyoles, la Col·lecció de figures de Jaume Duran, el Pessebre Monumental de la Llar Santa Teresa Jornet i  les mostres de pessebres als locals parroquials de Porqueres, al Castell de Palol de Revardit i al Collell.   Es farà el lliurament de premis el diumenge 12 de gener de 2020 a les 12 del migdia a l’Auditori de Banyoles.   Més informació a l’Oficina de Turisme de Banyoles, tel. 972 583470 i a/e: turisme@ajbanyoles.org

Data inici: 2019-12-01T00:00:00.000
Data fi: 2020-01-12T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/pla-de-l-estany/banyoles
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Monestir de Sant Esteve i altres espais
Link:

Deixa un comentari