Nenes i nens

De Dennis Kelly. Teatre

Nens i nenes tracta d’una dona emprenedora, valenta que no acota el cap davant les adversitats. Va conèixer el seu marit fent cua en un vol d’Easyjet i d’entrada li va caure molt malament, però va resultar ser un paio espavilat amb qui va acabar tenint dos fills. La petita vol jugar a arquitectes i construeix edificis de fang, son germà li bombardeja perquè “s’hi han amagat els terroristes”.  Ser una bona mare pot resultar frustrant. Ser una dona emprenedora, també. Però el més frustrant de tot és descobrir, massa tard, que l’home de qui et vas enamorar és l’home equivocat.   Direcció: Joel Joan Amb: Anna Sahun

Data inici: 2020-04-29T00:00:00.000
Data fi: 2020-05-17T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Villarroel, 87
Entitat organitzadora: Teatre La Villarroel
Link: https://www.lavillarroel.cat/ca

Deixa un comentari