Novembre al Teatre Joventut

Programació

MÚSICA   Divendres, 8 de novembre, 20.30 h Carles Dénia Cant espiritual Cant espiritual ha estat premiat com el millor disc de fusió als premis Carles Santos 2018 de la Generalitat Valenciana. Un disc basat en l’obra homònima d’Ausiàs Marc.   Dissabte, 9 de novembre, 20 h XXI Certamen Internacional de Guitarra Flamenca La Tertulia Flamenca de L’Hospitalet organitza la final de la 21a edició del Certamen Internacional de Guitarra Flamenca Ciutat de L’Hospitalet, un esdeveniment en que participaran guitarristes de diferents llocs de l’Estat i d’altres nacionalitats que interpretaran els millors tocs i la millor tècnica de la guitarra flamenca.   Dissabte, 16 de novembre, 20 h Gerard Quintana Intocables Intocables proposa un recorregut a través de cançons prohibides, perseguides, censurades, odiades però mai ignorades, cançons que han ajudat a transformar la realitat al llarg de les darreres dècades, cançons que han gosat profanar els tabús que protegeixen els dogmes sobre els que se sostè el sistema.   Dissabte, 23 de novembre, 20 h The Django Orchestra Un any després, The Django Orchestra torna al Teatre Joventut, i ho fa acompanyada de la seva vessant pedagògica, The Django Academy. El millor homenatge que mai s’ha fet a Django Reinhardt. Un espectacle de swing europeu emocionant amb més de 60 músics a l’escenari: guitarres, violins, trompetes, saxos, trombons, violoncels, bateria…     TEATRE   Diumenge, 10 de novembre, 19 h Una gossa en un descampat Una producció de la Sala Beckett i del Grec 2018 Festival de Barcelona Una gossa en un descampat explica la història de superació d’aquesta parella que, com tantes d’altres, haurà d’enfrontar-se al fet de parir una criatura morta. Aprendre alguna cosa de tot això. Plantar cara al monstre de les pròpies pors. Descobrir que tens uns recursos amagats en un racó del teu soterrani que surten quan els necessites, quan els invoques.   Diumenge, 17 de novembre, 19 h Lapònia Veritat o mentida? Màgia o raó? Una comèdia sobre les mentides, les il·lusions i l’educació que rebem des de ben petits. Dues famílies es troben a Lapònia per celebrar la nit de Nadal i esperar l’arribada del Pare Noël, però una de les criatures explica a l’altre que aquest home amb barba blanca no existeix i que és un personatge de mentida que utilitzen els pares per fer xantatge als fills.   Divendres, 22 de novembre, 20.30 h El desguace de las musas La Zaranda, Teatro inestable de ninguna parte En el mirall del camerino, envoltat per bombetes foses, ha quedat escrit amb pintallavis: El desguace de las musas. Allí es refugien aquestes restes de coristes, vedettes desfonades, ruïnes de cantant, agonia i furor d’una cultura, a l’hora de tancament, la nostàlgia ballant en la penombra, l’hora en què les cadires es col·loquen sobre les taules.   Divendres, 29 de novembre, 20.30 h Celebraré mi muerte Teatro del Barrio / Producciones del Barrio Alberto San Juan i Jordi Évole s’uneixen per a produir Celebraré mi muerte, una commovedora reflexió entorn de la vida i la mort, construïda a partir de l’experiència en primera persona del metge Marcos Hourmann.   Dissabte, 30 de novembre, 20 h La partida d’escacs En un transatlàntic que viatja d’Europa a Amèrica poc després de la Segona Guerra Mundial hi coincideixen el campió mundial d’escacs, Mirko Czentovicz, i el senyor B, un burgès vienès que fuig dels nazis. Tots dos s’enfrontaran en una partida que no sabem com pot acabar.

Data inici: 2019-11-01T00:00:00.000
Data fi: 2019-11-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/l-hospitalet-de-llobregat
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Joventut, 4-10
Entitat organitzadora: Teatre Joventut
Link: http://www.l-h.es/teatrejoventut

Deixa un comentari