Orquestra Simfònica de Vozes

Concerts solidari

En el marc de les activitats d’estiu al jardins del Museu Pau Casals.     Concert solidari en suport al projecte VOZES que treballa per l’integració social de nens i adolescents de barriades marginals en risc d’exclusió social de Barcelona i rodalies mitjançant la formació musical.   L’Orquestra Simfònica de Vozes, formada per nenes i nens de 8 a 22 anys interpretarà peces de Mozart, Schubert, Stravinsky, Bernstein i J. Strauss.   Un concert que va més enllà de la música. 

Data inici: 2018-07-27T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-27T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/baix-penedes/el-vendrell
Lloc de l’esdeveniment: Avinguda Palfuriana, 67
Entitat organitzadora: Jardins de la Vil·la Casals
Link: http://www.paucasals.org

Deixa un comentari