Orquestra Simfònica Sant Cugat

Concert

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Presenten el programa Concert per a una nit d’estiu.   Per gaudir d’un concert de música clàssica amb una gran orquestra a l’escenari no cal anar als grans auditoris del país. L’Orquestra Simfònica Sant Cugat presenta un programa seleccionat expressament per gaudir-lo una nit d’estiu tot seguint la tradició de grans concerts a l’aire lliure que es celebren arreu d’Europa. Un concert amb tots els ingredients per passar una estona inoblidable. Obertures, àries d’òpera, música catalana i danses d’arreu. La música més emotiva, alegre i divertida escrita per grans compositors com Rossini, Toldrà, Garreta, Xostakóvitx, Britten, Waldteufel i Puccini.   #ProgramaCAT

Data inici: 2018-07-22T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-22T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/cabrils
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Espai de Can Barba
Link:

Deixa un comentari