OUT·SIDE 

Cicle de música

OUT·SIDE és un festival de música inusual a diversos centres d’art catalans. El festival va ser creat el 2016 i ha mostrat un creixement exponencial de propostes artístiques i suport institucional per a cada edició. L’edició 2019 del festival presentarà 6 concerts que han estat comissariats al voltant d’un objectiu comú. Cada projecte presentarà a l’audiència un aspecte particular que té lloc durant l’experiència d’anar a un concert. A través d’una acurada selecció del repertori i el format dels concerts, OUT·SIDE’19 té com a objectiu reflexionar sobre diverses aproximacions al que pot significar «escoltar música». Tots els concerts són d’entrada gratuïta.   #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2019-11-15T00:00:00.000
Data fi: 2019-12-11T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/l-hospitalet-de-llobregat
Lloc de l’esdeveniment: Av. de Josep Tarradellas i Joan, 44
Entitat organitzadora: Centre d’Art Tecla Sala
Link: http://www.teclasala.net/

Deixa un comentari